• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Akşener’den enflasyon sözü: 12 ay sonra…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın programı kapsamında Nazilli ve İncirliovadan sonra Efeler ilçesini ziyaret etti.

İKTİDAR OLALIM, 12 AY SONRA ENFLASYON TEK RAKAMLI HANELERE İNER
Burada kendisini bekleyen kalabalığa hitap eden Akşener, şu ifadeleri kullandı;
*Bugün mübarek Berat Kandili. Sizin huzurunuzda benim samimiyetle Allahtan bir duam var. Cenâb-ı Hak, beni sizler karşısında mahcup etmesin. Beni yalan söyleyenlerden eylemesin.
*Mahcup edecekse Allah şahit canımı alsın. Allahın huzurunda sizlere bir söz verdim. Türkiye iyiye gitmiyor ama doğru yönetilmediği için iyiye gitmiyor.
BAŞARAMAZSAK ÇIKIN BUNLARI YÜZÜMÜZE SÖYLEYİN
*Türkiyenin imkanları, potansiyeli, eğitimli insanları var. Hırsızlığı, yolsuzluğu, israfı engellediğinizde yemin ediyorum iktidar olalım, 12 ay sonra enflasyon tek rakamlı hanelere iner. Başaramazsak çıkın bunları yüzümüze söyleyin.

Akşener, vatandaşlara seslendikten sonra Yağcılariçi Çarşısında esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf, Akşenere girdi maliyetlerindeki artış ve yüksek elektrik faturaları nedeniyle zorda olduklarını söyledi.
ESNAF AYNI ZAMANDA EKONOMİNİN BELKEMİĞİ
Halktan destek isteyen Akşener, Esnaf, aynı zamanda ekonominin bel kemiği, en çok istikrar yaratan sektördür. Sanayici ve tarım sektörünün ürettiği malı, mamulü satar. Esnaf olmazsa, herkesin ürünü elinde kalır. Esnaf, işçi çalıştıran, ciddi istihdam sağlayandır. Esnafın bir özelliği daha var; onlar için müşteri velinimettir. Siyasilerin ders alması, örnek alması gereken esnaf dükkanlarının içidir. Orada, işsiz gençle, atanamamış öğretmenle, EYTli kardeşlerimle karşılaşırsın. Bugün buradayım. Bütün ağalar buraya gelecekler. Karşınızda hesap verecekler. Sizin sorularınızı dinleyecekler. Siz de ondan sonra karar vereceksiniz dedi.
BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ
Esnaf ziyaretinin ardından Akşener, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğluna makamında ziyarette bulundu. Akşener, belediye girişinde tören mangasıyla karşılandı. Akşener, buradaki ziyaretin ardından basına kapalı olarak bir otelde iş insanlarıyla bir araya geldi.
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: