• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Bekçiden kaçan hırsız 6. kattan atladı

Olay, Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, inşaat halindeki apartmandan sesler duyan ve ismi öğrenilemeyen inşaatın bekçisi, şüpheli 2 kişiyi kovaladı.
6. KATTAN ATLADI
Bekçinin geldiğini fark eden şüpheliler kaçtı. Bekçi, şüphelilerden Ömer E.yi yakaladı, diğer şüpheli Berkan Y. ise binanın 6ncı katından kendini aşağı bıraktı. Berkan Y., düştüğü yerde yaralandı.
Bekçinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Berkan Y.yi ilk müdahalenin ardından Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı.
Ömer E., polis tarafından gözaltına alındı. Öte yandan inşaat çalışanları, şüphelilerin daha önce de gelip kablo hırsızlığı yaptığını öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İZMİRDE ATLAYAN HIZSIZ ÖLDÜ
Öte yandan İzmirin Karşıyaka ilçesinde, hırsızlık için girdiği apartmanın 2nci katındaki evin penceresinden, polise yakalanmamak için atlayan Fatih Ç., beton zemine düşerek yaşamını yitirdi. (DHA)
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: