• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Bar kavgası sonrası cinayet!

Tarsus ilçesi Kızılmurat Mahallesi Ali Menteşeoğlu Caddesinde Abdullah Taşkıranı yerde hareketsiz yatarken görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sevk edilen ekipler, vücudunda kesikler ve darp izleri olan Taşkıranın yaşamını yitirdiğini belirledi.
Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Taşkıranın gittiği barda kadın çalışanları rahatsız ettiği iddiasıyla iş yeri sahibi ve diğer görevlilerle tartıştığı ve dışarı çıkarıldığını belirledi. Taşkıranın yeniden içeri girdiğini, tartıştığı kişilerce dışarı çıkarılıp bu kez dövülerek bıçaklandığı saptandı.
8 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Taşkıranı bıçaklayan kişinin müşteri Ferhat Gümüş olduğunu tespit etti. Gümüş ile birlikte 8 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda şüphelilerden iş yeri M.H.K.nin üzerinden kesici alet çıktı. Aramada ayrıca 1 tabanca ele geçirildi.
Şüphelilerden 4ü emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ferhat Gümüş, M.H.K. ve Taşkıranı darp ettiği tespit edilen iş yeri çalışanları M.K. ve A.K. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Gümüş tutuklandı, diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ferhat Gümüş, A.K. ve M.K.nin kasten yaralama, yağma ve genel güvenliği tehlikeye sokma suçlarından kayıtları olduğu ortaya çıktı.
OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Bu arada olay güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; şüphelilerce kovalanan Taşkıran, sendeleyerek yere düşüyor. Bu sırada Ferhat Gümüş, elindeki bıçakla yerdeki Taşkıranı bıçaklıyor. Yerden kalkan Taşkıranın kaçmaya çalıştığı, aldığı tekme darbesi ile tekrar düştüğü görülüyor. Şüpheliler, ardından olay yerinden uzaklaşıyor. DHA
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: