• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

İYİ Partili Koray Aydın: Türkiye’de korku imparatorluğu yıkıldı

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Adanada bölge illerini kapsayan Teşkilatlar İstişare Toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğanın konuşmalarında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cezaevine gireceğini ima ettiğini belirten Aydın, şöyle konuştu:
Meral Akşener elinde bir çantayla Manisa mitinginde platforma çıktı. Bu çanta Yassıadaya giderken rahmetli Menderesin, Zincirbozana giderken rahmetli Demirelin, rahmetli Ecevitin elindeydi. Bu çanta Mamaka giderken rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeşin elindeydi. Kadere bakın, bu çanta Pınarhisara giderken de Erdoğanın elindeydi. Pınarhisara giderken muktedirlere karşı boynunu eğmeyeceğini söyleyen Sayın Erdoğan, bu çantayı bugün benim elime verdi. Eğer hapsettirecekse, can baş üstüne. Buradan huzurlarınızda sesleniyorum. 1 Nisanı beklemeye gerek yok. Gel beni al da görelim bakalım. Ben bu çantayla Mamaka gitmek isterim. Gerekirse ölüme giderim dedi. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşenerin yaptığı bu konuşmanın ardından Türkiyede korku İmparatorluğu yıkılmıştır.

BU SEÇİM İYİLERLE KÖTÜLERİN SEÇİMİ OLACAK
Koray Aydın, Türkiye genelinde partilerine ilginin arttığını son aylarda yapılan üye kayıtlarına göre partiler arasında üyelerini en çok artıran parti olduğunu, bu gidişatın iktidar yürüyüşü olduğunu, İYİ Partinin, yapılan üye kayıtları ve çalışmalara göre önümüzdeki seçimlerde birinci parti olacağını kaydetti.
Aydın Türkiye’nin sorunlarının çözüm anahtarı İYİ Partidedir. AKP Genel Başkanına oy veren düşüncenin yüzde 70 i yıkıldı. Türkiye’nin acilen seçime gitmesi gerekmektedir . Bu seçim İyilerle kötülerin seçimi olacaktır dedi.
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Kuruluş aşamasında toplantı yapılması için Salon verilmeyen Partimiz salonlara sığmaz oldu. Partimize olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Partimize gösterilen teveccüh arttıkça salonlar bize küçük gelmeye başladı, Şu anda belde, köy, mahalle bazında yaptığımız çalışmalarda kendimiz ile yarıştığımızı düşünüyoruz diye konuştu.
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: