• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Yürüyüşten sonra dinlenmek için oturduğu bankta can verdi

Olay, Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; sabah saatlerinde yürüyüş yapmak için evinden çıkan Ali Moran (62), bir süre spor yaptıktan sonra dinlenmek için pazar yerinin yanında bulunan banka oturdu.
Oturduğu sırada aniden rahatsızlanan Ali Moranın uzun süre hareketsiz bir şekilde durmasından şüphelenen vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım talebinde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.
Ali Moranın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaların ardından otopsi için morga kaldırıldı.
Yaşlı adamdan gelen acı haberin ardından bölgeye gelen yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Moranın kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtildi. (İHA)

 
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: