• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

İmamoğlu’na randevu vermeyen vali, AKP’lilerin yanından ayrılmıyor

Geçen sene okul yapım projesi amacıyla Elazığa gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunun randevu talebine yanıt vermeyen ancak AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Bökeyi makamında kabul eden Elazığ Valisi Ömer Toraman, AKPli vekillerin yanından ayrılmıyor.
AKP Elazığ milletvekilleri ve AKP Elazığ Belediye Başkanının Ankarada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kuruma yapmış oldukları ziyarette Vali Ömer Toramanın da olması dikkat çekti.
CHPYE CEVAP VERMEMİŞ, AKP VE MHPLİLERİ MAKAMINDA AĞIRLAMIŞTI
Okul yapım projesi için geçtiğimiz yıl Elazığa gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunun randevu talebine cevap vermeyen Elazığ Valisi Ömer Toraman, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım başkanlığında gelen MHP heyetini makamında ağırlamıştı. Toraman, yine geçtiğimiz günlerde AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Bökeyi makamında kabul edip hediye vermişti.
AKPLİ VEKİLLER VE VALİ, BAKANI ZİYARET ETTİ
AKP Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Tolga Ağar ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kentteki yatırım ve çalışmaları değerlendirmek amacıyla Ankarada Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kuruma yapmış oldukları ziyarete Elazığ Valisi Ömer Toraman da katıldı.
BAŞKAN SOSYAL MEDYASINDAN PAYLAŞTI
Yapılan ziyaretle ilgili Elazığ Belediye Başkanı AKPli Şahin Şerifoğulları sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Valimiz ve Milletvekillerimiz ile birlikte Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek Elazığımızdaki yatırım ve çalışmalarımızla ilgili değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik ifadelerini kullandı.
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: