• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI, KADIN VE GENÇLERİYLE SAHADA…

Saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Başkan Dilaver koç yönetimindeki İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde de kadın ve gençlik kolları ile alanlardaydı. Çarşı, pazar ve sokakta kadınlara karanfil takdim eden İYİ Parti’li kadınlar ve gençler, vatandaşların dertlerini dinlediler.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde de alanlardaydı. Kadın ve gençlik kolları ile çarşı, pazar ve sokakta kadınlara karanfil takdim edildi vatandaşların dertleri dinlendi. Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Başkanı Ayfer Gül Özcan ve partili kadınlar ile Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Ekşi ve partili gençler, park ve bahçelerde doğanın daha güzel ve daha bakımlı olması için her daim emek veren emekçi kadınları da ziyaret ettiler. İYİ Parti İstanbul Gençlik Kolları 1. Bölge Teşkilat Başkanı Kemal Karayaka ve Toplumsal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Arzu Kılıç da Çekmeköy’lü kadınlar ve gençlerin çalışmalarına destek verdi.

Sadece özel günlerde değil yılın 365 günü sahada halkla birlikte olduklarını kaydeden İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Kadına yönelik şiddetin yaşanmadığı, sevgi, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir gelecek dileğiyle; başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

The post İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI, KADIN VE GENÇLERİYLE SAHADA… first appeared on Yerel Gazete.

Paylaşın: