• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Erbakan’dan ittifak açıklaması

Bir dizi ziyaret için Adanaya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ramazanoğlu Konağında gençlerle buluştu.
İTTİFAK AÇIKLAMASI
Bir gencin partiniz seçimlerde ittifak olarak girilecek mi ? sorusu üzerine Erbakan, Cumhur İttifakına destek olmamız temel prensiplerimiz ve kırmızı çizgimiz açısından mümkün değil. Millet İttifakına bakıyoruz. İstanbul sözleşmesini getireceğiz. Avrupa Birliğine tam manasıyla tabii olacağız. Ayasofya neden camii oldu? Müze olarak kalsaydı. 5 yaşındaki çocuğa Kuran öğretmek çağ dışılıktır Bu sözler Millet İttifakının ana omurgasının sözleri. Dolayısıyla Millet İttifakıyla da birlik olmak mümkün değil dedi.
ÜLKE GENELİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Yapılacak ittifakın sağ parti olarak görülen seçmen kitlesinin birbirine yakın olan partilerle yapılması gerektiğini belirten Erbakan, şunları söyledi;
1991 yılında rahmetli Necmettin Erbakan hocamız yaptığı ittifak gibi yapılırsa Türkiyenin yaşanabilir büyük bir Türkiye olması için adım atılabilir. Bu olursa olur. Olmazsa da tabii ki Yeniden Refah Partisi olarak kendi gücümüzle kendi irademizle seçimlere girmek için ülke genelinde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Hem üye sayımız, hem teşkilatlarımız ve milletimizin teveccühüyle kendi ismimizle seçime girip ciddi bir sonuç alma potansiyelimiz var ifadelerini kullandı. (DHA)
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: