• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Elon Musk’ın Bitcoin’in kurucusu ile ilgili şifreli mesajı: Satoshi Nakamoto dedi

Twitterı bir hayli aktif kullanan Elon Musk, bugün yaptığı gizemli bir paylaşım ile yine gündem olmayı başardı.

Özellikle son dönemde kripto paralar ile yaptığı paylaşımlar ile bu konuya ilgili olanlar tarafından yakından izlenen Musk, Twitterda birçok Asya şirketinin logosunu kullanarak büyük resmi gördü.
SAMSUNG HARİCİNDEKİLER JAPON ŞİRKETİ
Musk, Samsung, Toshiba, Nakamichi ve Motorolanın logolarını kullanarak Bitcoinin kurucusu olduğu iddia edilen Satoshi Makamotonun adını oluşturdu. Muskın ismini ve logosunu kullandığı şirketlerden Samsung haricindekiler Japonya şirketleri. Samsung ise Güney Kore merkezli bir teknoloji şirketi. Muskın bu görseli kullandıktan sonra başka bir yorum yapmaması büyük bir tartışma yarattı.
Bazı sosyal medya kullanıcıları Muskın büyük resmi gördüğünü öne sürerken bazıları da bunun biraz zorlama olduğunu dile getirdi.
SATOSHİ NAKAMOTO KİM?
Elon Muskın gündeme getirdiği Satoshi Nakamotonun kim olduğu yıllardır gizemini koruyor Bitcoini yaratan kişi ya da kişilerin kullandığı bir mahlas olarak öne çıkan Satoshi Nakamoto, Bitcoinin white paperını da yazan kişi olarak biliniyordu.
Bitcoinin ortaya çıkmasından 2010 yılının Aralık ayına kadar aktif olan Nakamoto o zamandan beri sessizliğini ve gizemini koruyor.
 
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: