• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

‘Eksik çay’ kavgasında baba ve oğlunu bıçaklayan 2 şüpheli kardeş çıktı

Olay, dün saat 10.00 sıralarında Zeybek Mahallesi, İkinci Sanayi Sitesinde meydana geldi. İddiaya göre, 09 P 0001 plakalı otomobili tamir ettirmek için sanayi sitesine gelen 2 kişi, Şükrü Eviz ile oğlu Sezai Evizin işlettiği çay ocağında sipariş verdi.
Çayın bardağa eksik doldurulduğunu söyleyen şüpheli ile Sezai Eviz arasında tartışma çıktı. Çıkan kavgada şüphelilerden biri, cebinden çıkardığı bıçakla Sezai Evizi kasığından bıçakladı. Kavgayı ayırmak isteyen baba Şükrü Eviz de sağ baldırından bıçaklanarak yaralandı.
Kavganın ardından 2 kişi, araçlarına binip olay yerinden kaçtı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan baba Şükrü Eviz ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Sezai Eviz ise Aydın Devlet Hastanesinde tedaviye alındı. Sezai Evizin hayati tehlikesi olduğu, baba Şükrü Evizin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

ARAÇ TERK EDİLMİŞ OLARAK BULUNDU

Olaydan sonra polis, 09 P 0001 plakalı otomobili takibe aldı. Araştırma başlatan ekipler, 2 şüphelinin kaçtığı 09 P 0001 plakalı otomobili Kocagür Mahallesinde terk edilmiş halde buldu. Otomobilin bulunduğu bölgede yapılan aramalarda bir evde saklandıkları belirlenen 2 şüpheli yakalandı. Polis, T.H.  ve E.H.nin isimli şüphelilerin kardeş olduğunu belirlerken, E.H.nin kasten yaralama, hırsızlık gibi suçlardan 10, kardeşi T.H.nin ise kasten yaralama, tehdit gibi suçlardan 5 suç kaydı olduğu tespit edildi. DHA

aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: