• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

D-100’de kaza: İstanbul istikameti trafiğe kapandı

Kaza, Kocaeli’nin Gebze ilçesi D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol üzerinde seyir halinde olan Ahmet T. yönetimindeki 41 AAE 791 plakalı tır, yanında seyir halinde olan Muhammet E. idaresindeki iş makinasını fark edip çarpmamak için manevra yaptı.
Bu manevranın ardından tır, Güllü G. yönetimindeki 54 AFY 037 plakalı otomobile ve Yunus K. idaresindeki 41 VB 490 plakalı Fiat marka kamyonete çarparak devrildi. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil takla atarken, kamyonet ise bariyere girdi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

TRAFİK UZUN SÜRE KAPALI KALDI
Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, takla atan otomobilde sıkışan Güllü G. isimli sürücüyü kurtarabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarının ardından araçtan çıkarılan yaralı kadın sürücü sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Güllü G. ve tır sürücüsü Ahmet T., ambulansa alınarak tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kaza sebebiyle D-100 Karayolu İstanbul istikameti uzun süre trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.  (İHA)
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: