• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Son hava durumu tahmini: Bolu Dağı’nda kar başladı! Meteoroloji’den yarın için İstanbul’a uyarı

İstanbul ve Ankarayı birbirine bağlayan Bolu Dağı D-100 yolu geçişinde akşam saatlerinde kar yağışı başladı.
Karayolları ekipleri, güzergahlarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.
Ekiplerin yaptığı kar küreme ve tuzlama çalışmasıyla ulaşımda aksama olmadı.
Bölgede kar yağışının gece saatlerinde de sürmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Çanakkale, İzmir ile Aydının kıyı kesimleri dışında kalan tüm bölgelerimizin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadenizin iç kesimleri ile yarın zamanla İç Ege, Batı Akdenizin iç kesimleri İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların yarın öğle saatlerinden itibaren Antalya’nın doğusu, Konya, Tunceli, Bingöl, Muş, Elazığ, Erzurumun güneyi, Kars, Ağrı, Vanın kuzey ve güney ilçeleri, Hakkari, Bitlis, Şırnak, Adıyaman, Diyarbakır’ın kuzeyi, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Karadenizin iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadoluda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
MARMARA
Çok bulutlu, bölgenin doğu kesimleri ile yarın öğle saatlerinden sonra Trakyanın aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, yarın öğle saatlerinden sonra hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.
EDİRNE -1°C, 6°C
Çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra hafif karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı
İSTANBUL 2°C, 5°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yarın öğle saatlerinden sonra hafif olmak üzere karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı
KIRKLARELİ -2°C, 5°C
Çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra hafif karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı
KOCAELİ 3°C, 5°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yarın öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı
EGE
Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri ile zamanla Muğla çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde genellikle yağmur, yarın öğle saatlerinden sonra hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.
AFYONKARAHİSAR -1°C, 3°C
Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu, gece saatleri ile yarın öğle saatlerinden sonra hafif olmak üzere aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı
DENİZLİ 5°C, 10°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yarın öğle saatlerinden sonra hafif olmak üzere karla karışık yağmurlu
İZMİR 5°C, 10°C
Çok bulutlu
MANİSA 4°C, 8°C
Çok bulutlu

AKDENİZ
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın Batı Akdenizin iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Antalyanın iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
ADANA 10°C, 16°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı
ANTALYA 11°C, 14°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, yarın iç kesimlerinin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olası bekleniyor.
HATAY 8°C, 15°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı
ISPARTA 4°C, 7°C
Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yağmurlu, yarın zamanla karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı
İÇ ANADOLU
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, yarın öğle saatlerinden itibaren yer yer karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Konya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
ANKARA 2°C, 5°C
Çok bulutlu ve yağmurlu, gece saatleri ile yarın öğle saatlerinden sonra yüksekleri hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı
ESKİŞEHİR -1°C, 3°C
Çok bulutlu ve yağmurlu, gece saatleri ile yarın öğle saatlerinden sonra yüksekleri hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı
KAYSERİ 2°C, 5°C
Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu, yarın yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı
KIRŞEHİR 2°C, 6°C
Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu, yarın yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

BATI KARADENİZ
Çok bulutlu, kıyı kesimlerinin aralıklı yağmurlu, iç kesimleri ile yarın öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BOLU -2°C, 1°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı
DÜZCE 2°C, 4°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, yarın karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı
KASTAMONU -2°C, 2°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı
ZONGULDAK 3°C, 5°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, yarın karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Doğu Karadeniz kıyılarının, gece saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadenizin iç kesimlerinin yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.
RİZE 5°C, 7°C
Çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın aralıklı yağmurlu
SAMSUN 4°C, 5°C
Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu
TOKAT 2°C, 4°C
Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı
TRABZON 6°C, 7°C
Çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın aralıklı yağmurlu
DOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların yarın Tunceli, Bingöl, Muş, Elazığ, Erzurumun güneyi, Kars, Ağrı, Vanın kuzey ve güney ilçeleri, Hakkari, Bitlis, Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın güneydoğu kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.
ERZURUM -4°C, 2°C
Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın güney çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
KARS -3°C, 2°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.
MALATYA 4°C, 9°C
Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu
VAN -1°C, 5°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın kuzey ve güney ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın Batman, Siirt ve Adıyaman çevreleri ile Diyarbakırın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
DİYARBAKIR 5°C, 10°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinde kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
GAZİANTEP 5°C, 10°C
Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı
SİİRT 4°C, 8°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
ŞANLIURFA 8°C, 12°C
Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: