• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Günler sonra cansız bedeni bulunan Yağmur, toprağa verildi

İMKB Lisesi öğrencisi Yağmur Özkan, 22 Şubat akşamı Sütlüce Mahallesindeki köprüden Karasu Nehrine düştü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, arama çalışması başlattı. 13 gün sonra Yağmurdan kötü haber geldi. Dün akşam saatlerinde nehre düştüğü noktaya 15 kilometre mesafede Yağmur Özkanın cansız bedeni bulundu.

Muş Devlet Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınan Yağmur Özkanın cenazesi, Son Durak Camiine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Özkan, şehir mezarlığında toprağa verildi.
Muş Valisi İlker Gündüzöz, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen ile birlikte aileye taziye ziyaretinde bulundu. Gündüzöz, Yağmurun babası Necmettin Özkan ile diğer aile bireylerine başsağlığı dileğinde bulundu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun başsağlığı dileklerini de aileye ileten Vali Gündüzöz, Emniyetimiz, jandarmamız, AFAD ekiplerimiz, hepimiz gayret gösterdik, koordine ettik. Keşke olmasaydı ama Allah rahmet eylesin. Allah mekanını cennet eylesin. Çok şükür bulundu ve mezarı belli. Dini vecibemizi yerine getirebildik dedi.
Necmettin Özkan ise Vali Gündüzöz ile beraberindeki heyete ve ilk günden bu yana kızı için çalışma yürüten, emeği geçen herkese teşekkür etti. (DHA)
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: