• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Kırmızı karta sinirlenip kalbine yenik düştü

İzmite bağlı Fatih Mahallesinde ailesiyle beraber evde Fenerbahçe-Trabzonspor maçını izleyen 27 yaşındaki Ahmet Özdemir, hakemin İrfan Can Kahveci’ye kırmızı kart gösterdiği pozisyonda bir anda fenalaştı.
Özdemir’in yere yığıldığın gören ailesi hemen hastanenin yolunu tuttu. Hastanede 27 yaşındaki gencin kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Ahmet Özdemir, hayatını kaybetti.
LENF KANSERİNİ YENDİ
Oğlu Ahmetin daha önce lenf kanserini yendiğini belirten Salih Özdemir, şöyle konuştu: 7 defa kemoterapi gördü ve sonrasında nakil yapıldı. Tedavisinin ardından 1 defa da bağırsak düğümlenmesi geçirmişti ama sağlığı düzelmişti. Hastalığı yendi.
Dün akşam hiçbir sıkıntısı yoktu, maç izliyorduk. Oğlum koyu Fenerbahçeli. Oğlum, Fenerbahçe hem kırmızı kart yedi hem de üzerine gol yiyince aşırı şekilde hiddetlendi.
1-2 dakika oturduktan sonra hiçbir şey söylemeden kendi odasına gitti. Annesi durumu fark edip, Oğlum ne oldu? diye soruyor. Anne kalbim sıkıştı, nefes alamıyorum dediği anda yere düştü.
BÜYÜK FENERBAHÇELİYDİ
Hemen oğlunu hastaneye kaldırdıklarını vurgulayan Salih Özdemir Maalesef, hayatını kaybetti. Yıllar önce dalağını almak için hastaneye götürmüştük. Orada sıra beklerken Ahmet bana yalvardı Baba ne olur? Bir sefer Şükrü Saraçoğlu Stadyumuna gideyim dedi.
Ben de enfeksiyon tehlikesi olduğunu söyleyip, müsaade etmiyordum. O kadar büyük Fenerbahçeliydi. Lig maçlarının tamamını izliyordu dedi. Diğer yandan Ahmet Özdemirin cenazesi, öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.
GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Ahmet Özdemir için İzmit Alikahya Merkez Camiinde cenaze namazı kılındı. Yakınlarının katıldığı cenazede, namazın ardından Abdullah Özdemir, kardeşinin tabutuna sarıldı. Ahmet Özdemirin cenazesi, Alikahya Gürcüler Mezarlığında toprağa verildi. (İHA-DHA)
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: