• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

MAYIS AYINDA DA MİLLİ TAKIM OLARAK BREZİLYA’DAYIZ..

Geçtiğimiz ay Karabük’te bayanlar voleybol ve Kütahya’da erkekler futbolda başarılı sonuçlar elde eden Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Kulübü, bugün de Mersin’de. 7-13 Mart tarihleri arası yapılacak Futbol Süper Lig Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanan Çekmeköy’ün gururu gençler, Mayıs ayında da olimpiyatlarda ülkemizi milli takımda temsil etmek üzere Brezilya yolcusu olacaklar.  

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, bu sezon da üstün başarılara imza atmaya devam ediyor. Bayanlar voleybolda ve erkekler futbolda Çekmeköy’ü süper ligde temsil eden işitme engelli gençlerin mücadele verdiği kulüp, milli takımımızın da bel kemiğini oluşturuyor. Geçtiğimiz ay Kütahya’da başarılı sonuçlar elde eden erkekler futbol takımımız, 6-13 Mart tarihleri arasında Mersin’de yapılacak Süper Lig Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı. Alemdağ’dan uğurlanan Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, teknik heyet ve sporcu gençler Mersin’e ulaşarak kampa yerleşti.

Mersin yolculuğu öncesinde kulüp yöneticileri ve teknik heyetle bir değerlendirme toplantısı yaparak bilgilendirmelerde bulunan Başkan Sıtkı Aydemir, “Son derece iyi bir ivme yakalayan kulübümüz bu sezon da kendisinden beklendiği gibi başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Karabük’te ve Kütahya’da gençlerimiz gurur veren puanlarla döndü. Kulübümüze maddi-manevi katkı sunan, destek veren ve de kalben yanımızda olan tüm Çekmeköy kamuoyuna teşekkür ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta Brezilya olimpiyatları için hazırlık kampında olan milli takımı ziyaret ederek TFF yöneticileri ile biraraya geldiklerini anlatan Sıtkı Aydemir, “Çekmeköy kulübümüzün gençleri, Brezilya olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek olan milli takımımızda bayanlar voleybolda 5, erkekler futbolda 7 sporcusuyla yer almanın onurunu yaşamaktadır. Riva tesislerinde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın İsmail Erdem beyi Milli Takımda oynayan futbolcularımızı ve kafileyi ziyaret ettik. Son derece verimli istişarelerde bulunduk. Misafirperverliğinden ötürü başkanımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Milli takımda ülkemizi temsil eden ekipte yer almak apayrı bir mutluluk kaynağı” dedi.

Şimdi gözümüz kulağımız Mersin’den gelecek haberlerde. TFF 2022 yılı faaliyet programında yer alan Futbol Süper Lig Play-Off Müsabakaları 07-13 Mart 2022 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenecek. Söz konusu müsabakaların fikstür çekimi ve kurası 06 Mart 2022 tarihinde yine Mersin’de yapılacak.
The post MAYIS AYINDA DA MİLLİ TAKIM OLARAK BREZİLYA’DAYIZ.. first appeared on Yerel Gazete.

Paylaşın: