• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Çarptığı polisin ölümüne neden olan sürücü intihar etti

Olay, 21 Kasım 2021de Akçaabat ilçesi, Söğütlü Mahallesinde meydana geldi. Kontrol noktasında denetim yapan polis ekipleri, Kemal Efe T. yönetimindeki 61 ABU 585 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan Kemal Efe T., aracıyla polis memuru Yusuf Ceylana çarparak kaçtı. Yaralanan Ceylan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Ceylan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Bir süre sonra otomobilini bırakıp yaya olarak kaçmaya çalışan sürücü, polis tarafından yakalandı. Ehliyetsiz ve alkollü olduğu tespit edilen Kemal Efe T. tutuklandı. Akçaabat Kapalı Cezaevine konulan Kemal Efe T., daha sonra Kayseri Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi. Cezaevinde odada kaldığı belirtilen Kemal Efe T. dün gece banyoda çarşafla asılı halde bulundu. İntihar ettiği belirtilen Kemal Efe T.nin cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Kemal Efe T.nin intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: