• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Sivil polis aracına, hasımları sanarak kurşun yağdırdı!

Olay, 3 Mart günü saat 22.30 sıralarında, Seyhan ilçesi Denizli Mahallesinde meydana geldi. Devriye görevinde bulunan, Seyhan Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliğinde görevli sivil ekip, elinde silahla yürüyen şüpheliyi fark etti.
Şüpheli, dur ihtarında bulunan polislerin üzerine ateş açtı. Şüphelinin silahından çıkan mermi, ekip aracına isabet etti. Polisin durumu telsizle bildirmesi üzerine bölgeye Asayiş, TEM ve Özel Harekat şubelerinden çok sayıda ekip sevk edildi.

CİNAYETE KARIŞIP HAPİS YATMIŞ
Saldırıda yaralanan olmazken, havaya ateş ederek kaçan şüpheli Ergün D. ile yanındaki kuzeni Süleyman D., uzaklaşamadan yakalandı. Ergün D.nin evinde yapılan aramada; ruhsatsız tabanca, bıçak, çelik yelek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Emniyete götürülen Ergün D.nin, 4 Ocak 2012de Umut Yardımın sokak ortasında av tüfeğiyle göğsünden vurularak öldürüldüğü olaya karıştığı ve 9 yıl 4 ay 15 gün cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.

DEVLETİME SIKACAĞIMA KAFAMA SIKARIM
Kasten yaralama, tehdit gibi suçlardan çok sayıda kaydı olduğu belirlenen Ergün D.nin, uyuşturucu nedeniyle aralarında husumet olduğu öne sürülen grubun aracı zannedip, polis otosuna ateş açtığı öğrenildi. Ergün D. ifadesinde ise sokaktan silah sesi geldiğini duyduğunu ancak kendisinin ateş etmediğini iddia etti. Ergün D., adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilere, Biz devletimize ve milletimize bağlıyız. Devletime sıkacağıma kafama sıkarım. Düşmanlarımız var diye seslendi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ergün D. ile Süleyman D., adliyeye sevk edildi. DHA
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: