• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

NECMETTİN SARI; “SİYASETTE DEĞİL ESSİAD’DA BULUŞUYORUZ”

Siyasi parti ziyaretlerini DEVA ve Gelecek ile sürdüren Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, piyasanın nabzını istişare etmeye devam ediyor. Dernek Başkanı Necmettin Sarı, “Siyasette değil ESSİAD’da buluşan bir sivil toplum örgütüyüz” dedi.

Geçtiğimiz hafta DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini ileten hem de gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulunan Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş ve yöneticilerle istişarelerde bulundular. ESSİAD hakkında bilgilendirmeler yapan Başkan Necmettin Sarı, bünyesinde esnafından sanatkarına, sanayicisinden işadamına çeşitli sektör ve alanları bulunduran tek dernek olduklarını ifade etti. Sektör bazlı sorunları yetkililere ilettiklerini kaydeden Sarı, malum pandemi sürecinin ardından baş gösteren savaşla birlikte iyice büyüyen ekonomik kaygıların ticari yaşamı her geçen gün olumsuz etkilemeye devam ettiğini ifade etti.

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş de yeni kurulan bir siyasi parti olmalarına rağmen; sahada Genel Başkanları Ali Babacan ve teşkilatlara halkın yoğun bir ilgisi olduğunu ifade etti. ESSİAD gibi saygın bir işadamı topluluğunu ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen Keleş, “Sizlerin her türlü görüş, öneri ve düşüncelerinize açığız. Ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışı ile çıktığımız bu yolda herkese ihtiyacımız var” dedi.

ESSİAD yönetiminin bir sonraki adresi Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet havasında istişarelerde bulunan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, ekonomiden genel siyasete ve Ümraniye gündemine benzer konuları dile getirdiler. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, “Bünyemizde her siyasi görüş ve düşünceden arkadaşlarımız var. Sevgi ve saygı çerçevesinde her arkadaşımızın siyasi duruşu kendini bağlar. Bizler siyasette değil ESSİAD’da birleşen bir yapıyız” şeklinde konuştu. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu da; “ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetimi ilçe başkanlığımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Ülkemiz ve Ümraniye’miz üzerine istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
The post NECMETTİN SARI; “SİYASETTE DEĞİL ESSİAD’DA BULUŞUYORUZ” first appeared on Yerel Gazete.

Paylaşın: