• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Ukrayna, Rusya’da sıkıyönetim ilan edileceğini iddia etti

Rusyanın Ukraynaya yönelik saldırıları 8‘inci gününde devam ederken, Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Oleksiy Danilov, Ukraine 24 kanalında katıldığı bir programda Rusya ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putinin 4 Mart tarihinde ülke genelinde sıkıyönetim ilan edeceğini iddia eden Danilov, İlk olarak Rusya Federasyonunda 4 Mart itibariyle sıkıyönetim ilan edileceğine yönelik istihbarat verileri mevcut. Moskova ve St. Petersburgu düşünemiyorum bile. Rusyada neler olup bittiğini gördükleri için buna tepki verecekler ifadelerini kullandı.
ÜLKENİN YÜZDE 95İ MİLLİYETÇİ
Putinin Ukrayna saldırılarına anlam veremediğini söyleyen Danilov, Huzurlu şehirlerimizi bombalamak, Harkovu bombalamak, tarihi kentleti bombalamak, çocukları öldürmek. Tüm bunları neden yapıyor anlamıyorum dedi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrovun, Rusyanın asıl amacının ülkeyi milliyetçilerden temizlemek ifadelerine karşılık veren Danilov, O halde ülkede yaşayan vatandaşlarımızın yüzde 95ini öldürmeleri gerektiğini söylemeliyim ifadelerini kullandı. (İHA)
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: