• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Bitlis, Konya ve Isparta’da okullara kar tatili

Isparta Valiliğinden konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:
* İlimiz genelinde 4 Mart 2022 Cuma günü Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm kademe okullar, özel ana okulları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, muhtelif kurslar, özel motorlu taşıtlar sürücü kursları faaliyetlerine 1 gün süreyle ara verilmiştir.
* Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamile personel de belirtilen süre içerisinde 1 gün idari izinli sayılacaktır.
BİTLİSTE DE TATİL
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ile Tatvan ve Mutki ilçelerindeki resmi ve özel bütün eğitim kurumlarında, yarın eğitim ve öğretime ara verildiği belirtildi.
Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.
KONYANIN 13 İLÇESİNDE TATİL
Kar ve buzlanma nedeniyle Akşehir, Altınekin, Ahırlı, Beyşehir, Derbent, Derebucak, Doğanhisar,  Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Tuzlukçu, Sarayönü ve Yunakta yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi. Öğrenciler, uzaktan eğitim görecek.
Hamile ve engelli kamu kurumu çalışanları da idari izinli sayılacak. Ayrıca Cihanbeyli ve Kadınhanı ilçelerinde ise bazı mahallelerdeki okullarda yüz yüze eğitime ara verildi. (DHA)
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: